tiistai 9. lokakuuta 2012

Menu & tarjoilun kulku

Menu on nyt muokattuna ja toivon mukaan se on lopullinen


Menu
Syysrannan siikaa
(siianmädillä täytetty tuulihattu, graavisiikaa, salaattia)
**** 
Sadonkorjuukeittoa
(kyssäkaalikeittoa, punajuurigrissini)
****
Lokakuun possua
(possunfileetä, uuniperunaa, madeirakastiketta, lämmintä rosollia)
****
Juustoportin juustoja
(pähkinä brandy, keisasinjuustoa, vuohen havarti, viikunahilloa)
****
Omenaa kertaa kolme
(omenaleivos, omena-puolukka myslikonvehti, -smoothie)
****
Kahvi+avec
(lakkalikööri)


Juomat eri ruoille


Kala-alkupalalle
Crocodile Rock Semillion Chardonnay
Australialainen, puolikuiva, keskihapokas, hedelmäinen, sitruksinen, hennon yrttinen valkoviini



Pääruoalle

Sunrise Merlot
Saksalainen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, makean herukkainen,
hennon paprikainen punaviini




Kahvi avec

LP Lakka Light 
Suomalainen, kullankeltainen, keskitäyteläinen,
raikkaan lakkainen likööri

Kyssäkaalikeiton, juustojen sekä jälkiruoan kanssa tarjotaan kivenneisvettä.


Tarjoilun kulkua hieman


Ennen tilaisuutta sytytetään kynttilät, laitetaan musiikki soimaan ja kaadetaan vesi valmiiksi lasiin. Kun vieraita alkaa saapua toivotetaan heidät tervetulleiksi ja ohjataan pöytään. Kun kaikki vieraat ovat saapuneet ja ovat löytäneet itselleen paikan, joku tulee esittelemään menun. Ja sitten lähdetään alla olevan suunnitelman mukaisesti.

1. kaadetaan valkoviini
2. tuodaan kala-alkupalat pöytään
3. kerätään lautaset pois
4. kaadetaan kivennäisvesi
5. tuodaan keitto asiakkaille
6. kerätään keittolautaset pois

7. seuraavaksi kaadetaan punaviini
8. pääruoka tuodaan pöytään

9. kerätään pääruokalautaset pois
10. kaadetaan tarvittaessa lisää kivennäisvettä
11. juustolautanen tuodaan pöytään
12. kerätän juustolautanen pois

13. kaadetaan tarvittaessa lisää kivennäisvettä
14. jälkiruoka tuodaan pöytään
15. kerätään jälkiruokalautaset pois

16. kysytään kahvi/tee  
17. tarjoillaan kahvi/tee + avec



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti