Menu on nyt muokattuna ja toivon mukaan se on lopullinen
Menu
Syysrannan siikaa
(siianmädillä täytetty tuulihattu, graavisiikaa, salaattia)
****
Sadonkorjuukeittoa
(kyssäkaalikeittoa, punajuurigrissini)
****
Lokakuun possua
(possunfileetä, uuniperunaa, madeirakastiketta, lämmintä rosollia)
****
Juustoportin juustoja
(pähkinä brandy, keisasinjuustoa, vuohen havarti, viikunahilloa)
****
Omenaa kertaa kolme
(omenaleivos, omena-puolukka myslikonvehti, -smoothie)
****
Kahvi+avec
(lakkalikööri)
Juomat eri ruoille
Kala-alkupalalle
Crocodile Rock Semillion Chardonnay
Australialainen, puolikuiva, keskihapokas, hedelmäinen, sitruksinen, hennon yrttinen valkoviini
Pääruoalle
Sunrise Merlot
Saksalainen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, makean herukkainen,
hennon paprikainen punaviini
Kahvi avec
LP Lakka Light
Suomalainen, kullankeltainen, keskitäyteläinen,
raikkaan lakkainen likööri
Kyssäkaalikeiton, juustojen sekä jälkiruoan kanssa tarjotaan kivenneisvettä.
Tarjoilun kulkua hieman
Ennen tilaisuutta sytytetään kynttilät, laitetaan musiikki soimaan ja kaadetaan vesi valmiiksi lasiin. Kun vieraita alkaa saapua toivotetaan heidät tervetulleiksi ja ohjataan pöytään. Kun kaikki vieraat ovat saapuneet ja ovat löytäneet itselleen paikan, joku tulee esittelemään menun. Ja sitten lähdetään alla olevan suunnitelman mukaisesti.
1. kaadetaan valkoviini
2. tuodaan kala-alkupalat pöytään
3. kerätään lautaset pois
4. kaadetaan kivennäisvesi
5. tuodaan keitto asiakkaille
6. kerätään keittolautaset pois
7. seuraavaksi kaadetaan punaviini
8. pääruoka tuodaan pöytään
9. kerätään pääruokalautaset pois
10. kaadetaan tarvittaessa lisää kivennäisvettä
11. juustolautanen tuodaan pöytään
12. kerätän juustolautanen pois
13. kaadetaan tarvittaessa lisää kivennäisvettä
14. jälkiruoka tuodaan pöytään
15. kerätään jälkiruokalautaset pois
16. kysytään kahvi/tee
17. tarjoillaan kahvi/tee + avec
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti